Gulvbelegg våtrom Gerbad sort marmor 1177

Veil: 398
298/m2
Spesialdeal!Tilbudet gjelder t.o.m. 11-12-2015
eller så langt lageret rekker

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr kvm: 298 kr.
Pris pr lengdemeter: 894 kr.
Bredde på rullen: 3m
Skriv inn lengde: m
Bredde: m
Antall kvm: m2
Pris: kr

Regn ut hva frakten koster deg ved å taste inn postnummer:

Postnummer: (0000-9999)
Frakt levert hjem: kr
Frakt levert på jobb: kr
Frakt levert terminal*: kr
*Finn nærmeste Schenker terminal

Du kan bestille en vareprøve av Gulvbelegg våtrom Gerbad sort marmor 1177, prisen er kr. 25.- pr stk.

Gerbad gulvbelegg har en sort/antracite marmorstruktur. Vinylbelegget har et slitesjikt på 0,7mm, totaltykkelse på 2,5mm og har en bonefri overflate. Gerbad har 10 års garanti. Slitestyrken er så sterk at den også er egnet i offentlig rom. Gerbad marmor har blitt en av våre bestselgere på baderommet.

Les mer

Gerbad gulvbelegg har en sort/antracite marmorstruktur. Vinylbelegget har et slitesjikt på 0,7mm, totaltykkelse på 2,5mm og har en bonefri overflate. Gerbad har 10 års garanti. Slitestyrken er så sterk at den også er egnet i offentlig rom. Gerbad marmor har blitt en av våre bestselgere på baderommet.

antismuss behandletegnet for høy slitasjetåler vått miljøtåler varmekabel

Kan jeg legge gulvbelegg løst, eller må jeg lime?

Vinylbelegg på rull må som regel  limes, men noen varianter med tekstilbakside kan legges løst. Textyle og Texfloor kan legges løst opptil 15m2, mens Texline kan legges løst  opptil minimum 30m2 (mange monterer også løst langt over dette arealet) . Om du monterer gulvbelegget løst er det svært viktig med en ekspansjonsfuge på minimum 5mm inntil vegg. Gulvbelegg som monteres løst bør også festes med dobbeltsidig tape.Gulvbelegg med skumbakside bør limes over 8m2, dette gjelder dog ikke om det allerede ligger et gulvbelegg der fra før som du ønsker å montere oppå. Da kan det legges løst opptil 30m2

Vinylbelegg bad må alltid limes

Vinylstaver må alltid limes

Gummigulv må alltid limes

Kan jeg skjøte gulvbelegg selv?

Ja vinylbelegg kan du skjøte selv (gjelder ikke vinylbelegg for våtrom der du alltid må ha fagmann til installeringen) Du trenger et rett blad og en stanleykniv for selve skjøtingen der de to lengdene er overlappet og mønstertilpasset, for deretter å gjennomskjære med en stållinjal som «rettesnor». Om gulvbelegget skal monteres løst må du ha dobbeltsidig tape 15cm innpå hver lengde og en remse midt i selve skjøten. Du legger helt til slutt kaldsveis som sveiser PVC`n kjemisk sammen. Les anvisningen på kaldsveisen nøye!

Hva er bra med gulvbelegg?
De er lettstelte, slitesterke, behagelige å gå og stå på, skjøtefrie samt har mange mønstre og farger å velge mellom.  De passer bra i kjøkken og entré, der det iblant kan bli ordentlig skittent. . Eller på barneværelset, der de kan herje rundt med harde og støyende leker uten at man behøver å være like urolig for merker i gulvet som på et parkettgulv. Vinylbelegg er dessuten støysvakt og mykt og godt å gå og stå på. Vinylgulv er også enkelt å legge og relativt billig. Barna kan få lekne gulv og tenåringen en tøffere farge. Vi anbefaler vinylstaver om du ønsker et gulvbelegg som er ekstra sterkt. Disse kan legges på kontor, butikker og andre områder med ekstrem slitestyrke. Les mer om fordelene med vinylstaver her.
Kan jeg ha hund på dette vinylgulvet?
Man kan ha husdyr på våre vinylgulv, men hundens klør kan lage riper. Man må også tenke på at hunder kan dra med seg sandkorn o.l. utenfra som kan ripe opp gulvet. Man bør med andre ord passe på klørne og rengjøre gulvet oftere.  Når du har hund,eller det er en svært aktiv familie bør man absolutt velge vinylstaver. Her kan man også bytte ut staver enkeltvis om uhellet virkelig skulle være ute!

Hvor lenge holder gulvet?
Hvor lenge gulvet holder avhenger av hvordan det pleies og hvilken slitasje det utsettes for.  Blir dessverre umulig å svare på. Rådfør deg med oss om du er usikker på om kvaliteten er egnet for ditt bruk.

 

Kan jeg legge gulvet oppå det gamle gulvet?
Ja, det går fint, men det er viktig at undergulvet er plant og rent. Det anbefales imidlertid ikke å lime et vinylbelegg på et eksisterende vinylbelegg.

Vil gulvet forandres etter hvert?
Et vinylgulv i boligmiljø skal normalt ikke forandres (se garantien). Derimot oppstår det naturlig slitasje og riper i gulvet. Vinylgulv er slitesterke, men tåler ikke alt. De kan skades av migrasjoner (gummihjul, leker, beisede møbelben osv.), feilaktige rengjøringsmetoder eller ulike kjemiske produkter.

VEDLIKEHOLD OG STELL AV VINYLGULV

Hvordan rengjør jeg vinylgulvet? 
Fei eller støvsug gulvet hvis det er lett tilsmusset. Når du tørker gulvet, skal du bruke en fuktig, godt oppvridd skureklut eller mopp. Ikke bruk sterk såpe (maks 7-8 ph). Casco allrent kan være et godt valg.

Flekkskjema vinylgulv:

Flekktype Flekkfjerningsmiddel
Frukt, bær, saft, melk, følte, brus, øl, vin Universalrengjøringsmiddel, ev. tilsatt salmiakk.
Kulepenn, blåpapir, sminke Rødsprit
Sjokolade, kaffe, te, asfalt, fett, olje, hæler, skokrem Universalrengjøringsmiddel eller vaskenafta, hvit/rød Scotch-Brite kan benyttes.
Blod Kaldt vann + salmiakk.
Urin, oppkast, ekskrementer Universalrengjøringsmiddel
Rust Universalrengjøringsmiddel og oksalsyre
Tyggegummi Kjølespray eller is i plastpose. Skrap forsiktig med kniv/sikling.
Brennemerke etter sigaretter Skrap med kniv/sikling. Bruk hvit/rød Scotch-Brite til etterpolering.
Gulvlim Limrens, white spirit, bearbeid med hvit/rød Scotch-Brite, tørk grundig med bomullsklut.

Skal jeg bruke polish på gulvet?
Nei.

6 kommentarer på “Gulvbelegg våtrom Gerbad sort marmor 1177

  1. Hei

    Firmaet mitt på Rauland pussar opp ei leileghet og treng derfor eit belegg til badet. Eg har hatt god erfaring me Dere tidlegare så då prøvar eg på nytt.
    Er det mulig å få dette belegget sendt opp til Rauland Elektriske AS,3864 Rauland? Fakturaen skal og dit berre merk den med utleigeleileghet. Målet på badet er 2,05×2,97,dette er då mål på rom utan oppbrett men det beregnar De vel?

    Helsing
    Bertin Bjåen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *